Adrenalin Kanyonok

Vissza
Category: canyoning

1

 likes
Megosztás:

Kanyoning programok

Következő canyoning programjainkat azoknak ajánljuk, akik szeretik érezni a természet erejét, az akár 4-8 m-es ugrásokat, csúszásokat is jelenthet, és megbirkóznak egy kis kitett magassággal is ereszkedés közben.

Programok 

Normál canyoning 

Fél órás erdei gyaloglással érkezünk a kanyon beszállóhelyére, ami egy meredek, még erdős, ereszkedős lemenettel indul. A kanyon elején kisebb csúszások, ugrások, kötélen lemászások vannak; a későbbiekben néhány ereszkedés is keveredik az  izgalmak közé. 8 éves kortól ajánljuk.

Időpont: májustól szeptemberig, az időjárás függvényében.

Időtartam: fél nap, maga a canyoning idő 1.5-2  óra.      Részvételi díj: 42 euro/fő

Extrém canyoning ( zerge ösvény ) 

Felvonóval indulunk a kanyonhoz, majd kb 15 p. séta után egy kb 30-40 perces erdei (köteles) ereszkedés jön. Miután elérkeztünk a kanyonhoz, egyből kb 15-20 m-es ereszkedés jön, aztán mederben mászás és ez így folytatódik kb 2.5 órán keresztöl.

Miután befejeztük a mederben haladást, újabb erdei ereszkedés jön kb. 30-40 percben. Végül egy bő fél órás sétával érünk le a hegyről.

Az egész program kb 500 m szintkülönbség megtételét jelenti, 70%-ban a kanyonban!

Kimondottan jó fizikai állóképesség szükséges, felér egy SPÁRTA futással!!

 14 éves kortól ajánljuk.

Időpont: májustól szeptemberig, az időjárás függvényében.

Időtartam: az egész program kb. 4.5-5 óra   Részvételi díj: 120 euro/fő.

Szállások:

Lienzben és környékén nagyon jó minőségű hotelek, apartmanok és kempingek közül lehet választani. Segítünk a foglalásban. Kedvezmények: csoportszervezőknek, csoportoknak, családoknak, cégeknek, diákoknak, gyerekeknek, fogyatékkal élőknek, születésnaposoknak, törzsvásárlóknak és nyugdíjasoknak kedvezményt adunk. Fakultatív programok: rafting, vadvízi kenuzás/miniraft, canyoning, hydrospeed, rövid via ferrata pályák, gleccser sí (nyáron Mölltal), kajak, bringázás, görkorcsolya, magas kötélpálya (canopy), zip line, flying fox, sziklamászás, óriás bobpálya, strandolás, túrázás, shopping Lienzben…

A részvétel feltételei: 

  • -úszás tudás;
  • -18 év alatt szülői engedély;
  • -pszichikai és fizikai alkalmasság;
  • -az alkoholos-, vagy kábítószeres befolyásoltság kizáró tényező.

Személyes felszerelés, amit a programra hozni kell: fürdőruha, póló, törülköző, zokni, szemüvegkötő, magas szárú sport vagy túracipő.

Gyakran Ismételt Kérdések – GYIK 

 

 

Akiknek erős allergiájuk vagy egyéb rendszeresen szedett gyógyszer igényük van, kérjük jelezzék, a gyógyszerek vízhatlan szállítását biztosítjuk.