csapatépítésről általában

Vissza
Category: csapatep

0

 likes
Megosztás:

CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMOK

Bevezető 

A Rafting.hu  2000-től vesz részt a szervezetfejlesztésben, speciálisan a vadvízi sportok köré kifejlesztett tréningjeink, programjaink, ma Magyarországon, de akár Közép-Európát tekintve is innovatívnak számítanak.

Helyszínek

Fő helyszínünk és egész éves bázisunk Ausztria, Tirol (Lienz városhoz közel, St Johann im Walde). Itt mindent megtalálunk ami az outdoor sportokhoz, céges kalandhétvégékhez, csapatépítő programokhoz kell, szinte bármelyik évszakban, legyen az eszköz, helyszín.. Ezen kívül természetesn egész Európába vagy akár más kontinensen is megszervezzük a kívánt programot a célmeghatározás után.

Csapatépítés nem csak raftinggal 

A vadvízi evezés különbözó fajtái kiválóan használhatók olyan szituációk megteremtésére, amiket egyénileg “rambózva” nem lehet hatékonyan megoldani. “Még a gerendának is két vége van!” 

Nem csak vadvíz! A programok eszközei lehetnek csapatépítő játékok, erdei vagy vízi tájékozódás, barlangi kihívások, építő elemek (híd, kőhajító..), stratégiai foglalkozások..

A csodálatos természeti környezetben zajló események során a résztvevők felfedezik önmaguk és a csapat erejét, minden közösen leküzdött nehézség során erősödik a bizalmuk a környezetük és önmaguk iránt.

Programjaink könnyed keretek között segítik a csoport hatékony egységgé, csapattá válását,  nagy szerepet kap az élményszerűség mellett a szakmaiság, de egy lazább, kötetlenebb formában.

Néhány csapatépítő ötlet 

1. Rafting hétvége csapatépítő program.

Kellemes, jó hangulatú pár napos kikapcsolódás, ami után élményektől telve térnek haza a résztvevők. Hatására növekszik a cég iránti lojalitás.

2. Felfedező csapatépítő program

Több outdoor sportot is magába foglaló, jó hangulatú pár napos kikapcsolódás, ami után élményektől telve térnek haza a résztvevők. Hatására növekszik a cég iránti lojalitás.

3. Vadvízi expedíció

A nevében hordozza a program “történését”, vadvízre megyünk expedíciós körülmények között.
A 3 nap alatt számos olyan lehetőségünk lesz, ahol a csapat próbára teheti hatékonyságát a közös munkában, valódi, “éles” szituációkban átélve a döntések következményeit. A csapatot kimagaslóan képzett, tapasztalt szakemberek kisérik.

4. Vadvízi mentők

A modern mentőcsapatok, vagy készenléti egységek( legyen ez: -föld, -víz, -levegő-) hatékony munkájához, jól felkészült, rendkívül együttműködő csapatokra van szükség. Gondoljunk csak pld: a tűzoltók mindennapi rutinjaira vagy a parti őrség (Coast Guard) bevetéseire. Ilyen szintű felkészültséget igényel a vadvízi életmentő csapatok munkája is.