Vadvízi kenu / miniraft

Vissza
Category: mts

0

 likes
Megosztás:

Vadvízi kenu / miniraft

Bevezető, a sportról 

A vadvízi kenu – miniraft egyre elterjedtebb, melyet 2-3 személyes hajókban könnyebb ( képzettebbek nehezebben is)  vadvizeken, minimális előképzettség nélkül kipróbálhatunk. A vadvízi kenu és a miniraft között is van különbség, mégpedig a hajó formájában ill. a hajóban való elhelyezkedésben. A kenu hosszúkásabb alakú, a résztvevők egymás mögött térdelő ülésben helyezkednek el, míg a miniraft/fun boat ovális formájú és a résztvevők egymás mellett – mögött féltérdelve vagy ülve eveznek. Nagyon könnyen tanulható mozgásformák, könnyebb (ww. I-III) vadvizeken fantasztikus élményt adnak.

A rafting.hu vadvízi kenu – miniraft túráin ( rafting Ausztria) a résztvevők biztonság és evezéstechnikai képzést is kapnak!

A Rafting.hu vadvízi  kenu – miniraft túrái közül ( Rafting Ausztria) jó néhány teljesíthető ilyen típusú hajókkal, még akkor is ha életedben először próbálod ki! Természetesen ezeken a túrákon is túravezetők kísérnek, vadvízi kajakkal vagy akár vendégekkel összeülve.

Próbáld ki nálunk, felszerelés, helyszínek
  • -májustól Ausztria (Isel folyó),  Lienz mellett (Tirol). 600 km (6 óra) Bp-től.
  • -májustól Szlovénia, Soca folyó Bovec mellett (Júliai Alpok). 600 km (6 óra) Bp-től.

Szükséges felszerelés: sportos ruházat, fürdőruha, törölköző, napkrém, szemüveg pánt; evezésre érdemes tartalék pólót és zoknit hozni, ami vizes lehet.

részvételi feltételek

-úszás tudás,
-18 év alatt szülői engedély,
-pszichikai és fizikai alkalmasság,
-az alkoholos-, vagy kábítószeres befolyásoltság kizáró tényező.

Részvételi díjak: 1 normál evezés: 57 euro/fő; 2 evezés 95 euro/fő

Navigáció
Vissza Rafting Canyoning Via-ferrata Jelentkezz online Kapcsolat Home