Bringa

Vissza
Category: mts

0

 likes
Megosztás:

Osttirol, az Isel és a közeli völgyek bővelkednek turistacélpontokban, legtöbbjük nem csak gyalog, de biciklivel is bejárható. Ha teheted, ne hagyd otthon a jól bevált kétkerekűt. A közvetlenül előttünk húzódó bicikli út csatlakozik a Dráva menti útvonalba!

 

Célpontok a bázisunkról 

Kalser vízesés: panorámás szép út, bicikli ill. autóúton. St Johann-ból ( rafting.hu bázistól indulva át a hídon, ott egyből jobbra erdei bicikli úton) Matrei irányába tekersz egész Hubenig, ott jobbra a hídon át végig a Kals völgyben. Hamarosan előtűnik előtted a Grossglockner fantasztikus tömbje. A vízesés jobb kézre lesz a Kalserbach patak másik oldalán, egyértelmű turista pihenőhelyre érkezel kis  keresztel.

Táv: 12.3 km. Idő: 1 óra 20 perc.  Nehézség: közepes.  Szintkülönbség: 500 méter fel és 150 méter le.  Ajánlott: 12 éves kortól.

————————-

Lienz város, óriás bob pálya (2.8km hosszú a bobozás, sífelvonó visz fel; 9 euro/fő egy menet felvonóval) A bázisunktól balra fordulva az Isel folyó mentén kiépített bringa úton haladsz, Ainet falut elérve egy vadregényes kis tavat is meglátogathatsz, folytatva a tekerést gyakorlatilag a felvonó lábáig jutsz.

Táv: 13.5 km. Idő: 40 perc.  Nehézség: könnyű  Szintkülönbség: 50 méter.  Ajánlott: 8 éves kortól.

———————–

Oberleibnig (St. Johann im Walde felső falu), pontosan a bázisun mügütt felett található igazi kis hegyi falu, a két helység közötti magasságkülönbség 500m. Komoly kis túra, aki nem akar oda-vissza tekerni azok akár felvonóval is lejöhetnek. A felvonó velünk szemben van a híd másik oldalán a tűzoltóság oldalában (5 euro/fő egy út).

Táv: 12.3 km. Idő: 1 óra 20 perc.  Nehézség: nehéz.  Szintkülönbség: 500 méter.  Ajánlott: 14 éves kortól.

Kölcsönzés 

Két kategóriából választhatsz: 1. alap bringák ( műútra, kijelölt bringa utakra és normál földutakra), kölcsönzési díj: 2. montik (durvább hegyi utakra, könnyebb down hillre).

Javító eszközök, szerszámok 

Azoknak akik saját bringát hoznak vagy bármilyen egyéb sporteszközt, a bázison jól felszerelt szerszámraktár van, ha tudunk segítünk.

Navigáció
Vissza Rafting Canyoning Via-ferrata Jelentkezz online Kapcsolat Home